HLAVICKA1
JAKMILE NADEJDE ČAS OBNOVIT PLÁN ÚDRŽBY, MÁTE NĚKOLIK MOŽNOSTÍ
Využít výhody speciální nabídky přechodu na předplatné
V době obnovení si můžete vybrat, zda chcete přejít na předplatné za nižší nebo stejnou cenu jako v případě obnovení plánu údržby, nebo přejít na sadu pro odvětví za speciální cenu.
Obnovením s přechodem na pronájem si v této akci zajistíte nejvýhodnější finanční podmínky pro Váš Autodesk produkt. Navíc s garancí cen až do roku 2028!
přehledná tabulka kolik ušetříte při přechodu na subscription

Poznámka: Tabulka nezobrazuje celkovou úsporu v garanci cen do roku 2028, ale zobrazuje vyčíslení úspory v prvních letech – v tomto případě v období do roku 2020.rozdilDetailní výpočet cen a porovnání naleznete zde >

 
Učiňte další krok a najděte nejlepší variantu pro vás a vaši firmu! 
DALŠÍ VÝHODY VČASNÉHO PŘECHODU M2S
  • PŘÍSTUP

Nejnovější a nejlepší funkce produktu / Přístup k novým sadám pro dané odvětví / Nová a vylepšená podpora / Propojené cloudové služby

  • KONTROLA

Jednodušší správa softwaru / Snadná správa uživatelů / Aktualizace produktu

  • PŘEHLED

Přehled využití cloudových služeb / Plánování rozpočtu

Podrobné informace o přechodu na Subscription

V rámci další podpory plánů údržby došlo ze strany Autodesku od 7. května 2017 k postupnému navýšení ceny za obnovení údržby (Maintenance Renewal – trvalé licence) o 5 % v roce 2017, o 10 % v roce 2018 a v roce 2019 bude navýšení o 20 %.. A navíc, plán údržby lze nyní obnovit vždy pouze na jeden rok.

Zvyšování cen je samozřejmě vnímáno negativně, ale dochází k němu všude, i díky inflačním vlivům. Každopádně systém údržby trvalých licencí formou maintenance rozhodně nekončí, můžete jej nadále využívat i v následujících letech, pouze bude dražší než preferovaný systém pronájmů (Subscription).

S těmito změnami souvisí naše speciální nabídka převodu stávajících produktů z plánu údržby (Maintenance) na pronájem (Subscription) s výraznou slevou na pronájem. Pokud nyní v této akci přejdete na pronájem, bude cena přechodu a prodloužení v letošním roce nižší cca o 5% než cena obnovy maintenance a následně v příštím roce o dalších 20% nižší než cena Maintenance v té době. Zákazníkům, kteří budou po přechodu předplatné pravidelně obnovovat, nabízí Autodesk garanci ceny až do roku 2028! Tato zvláštní navrhovaná cena obnovení v rámci akce Přechod na předplatné se v letech 2021, 2023, 2025 a 2027 nezvýší více než o 5 %. V letech 2022, 2024, 2026 a 2028 se navrhovaná cena obnovení nezmění. V rámci tohoto přechodu z Maintenance na Subscription ("M2S", One Model) můžete přejít nejen na stejný produkt jako již vlastníte, ale s dalším zvýhodněním i na odpovídající sadu Collection/Suite.


Výběr varianty je čistě na Vás -  zvolte pro Vás nejvhodnější postup pro přístup k nejnovějšímu návrhovému softwaru.

Shrnutí:

  • Přechod z plánu údržby na pronájem (Subscription) je možný jen ke dni obnovy vašeho Maintenance plánu (až 90 dnů).
  • Přechod z Maintenance na Subscription Vám zajistí garantované ceny Autodeskem až do roku 2018, takže budete platit výrazně méně než za údržbu trvalé licence.
  • Je výhodnější přejít v rámci akce z jednotlivého produktu na sadu Collection nebo LT Suite (dokonce za výrazně zvýhodněnou cenu k Design Suite). Přechod lze však uskutečnit pouze jednou.
  • Je možné i nadále využívat starší verze těch produktů, které jsou součástí nově získaného Subscription.
  • Termín Subscription začíná běžet po skončení (vypršení) stávajícího Maintenance kontraktu.
  • Zvýhodněný přechod na Subscription můžete provést v roce 2018, 2019 nebo 2020, ale není povinný, model Maintenance funguje i nadále.

Včasným přechodem si zajistíte nejvýhodnější a současně garantovanou cenu na období do roku 2028!

Nejste připraveni na přechod? Žádný problém. Přejít můžete, až se vám to bude hodit, nebo také vůbec a nadále využívat plán údržby.

 


Už zbývá jen 30 licencí.